Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r65149puri/imadsaghaza.ro/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r65149puri/imadsaghaza.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
LoveStory - Imádság Háza

LoveStory

LoveStory

INDUL A LOVESTORY II. ÉVAD!

Az új évadban – az előzőhöz hasonlóan – házas-, jegyespárok, Istennek szentelt életűek, egyedülállók kapnak kérdéseket, amelyekre személyes tapasztalataikat mesélik majd el. Például Mi teszi nővé a nőt és férfivá a férfit? Mi van, ha egyedül maradok? Mi alapján választottam párt egy életre? Honnan tudom, hogy ő a nagy Ő? Mi legyen a be nem teljesült szexuális vágyaimmal?

Az új sorozatban 10 videót szeretnénk a nagyközönség elé tárni, amelynek Premierje február 20.-án lesz a LoveStory YouTube csatornán. LoveStory sorozat kitalálói a Marosvásárhelyi Imádság Háza és az Ő az út! ifjúsági szolgálat. Célunk, hogy minél több erdélyi fiatallal megismertessünk olyan szerelmi történeteket, amelyek vágyat keltenek bennük az efféle szépség után. Vágyunk, hogy a videók meghívják őket egy élettől lüktető szerelmi történetbe Istennel és a párjukkal.

A terveink megvalósításához, szükségünk van a te segítségedre is, hiszen 3000 lejre TÁMOGATÓKAT keresünk. A gyűjtés zárásának időpontja 2020. december 22. Ha te is hiánypótlónak találod a projektet, akkor kapcsolódj be támogatóként, továbbá oszd meg Facebookon és Instagramon bejegyzéseinket is, hogy minél több fiatalhoz eljuthasson a LoveStory.

Figyelem! A támogatási lehetőségek az oldal alján találhatóak.

Első évad

Általad több ezer fiatalhoz érhet el a LoveStory!

Támogatókat keresünk a kezdeményezéshez hisz, mint minden minőségi projektnek, úgy a LoveStory-nak is vannak kifizetendő költségei. Az Imádság Háza 3000 lej összegyűjtését vállalta fel 2020. december 22-ig. Az anyagiak fedezésére keresünk:

 

⦿ 120 személyt, aki 25 lejjel ⦿ 60 személyt, aki 50 lejjel ⦿ 30 személyt, aki 100 lejjel támogatja a videók elkészítését

Ha fontos számodra, hogy minél több fiatalhoz eljusson a LoveStory videó sorozat üzenete, akkor a következő formában támogathatsz minket:

 

⦿ Személyesen – Vedd fel a kapcsolatot Molnár Margittal (0746136631), hogy eljuttathasd a támogatásod az Imádság Házába.

 

⦿ Banki utalás – Asociatia Crestina House of Treasures, IBAN – RO58 OTPV 6300 0122 2082 RO01 bankszámla számra, a leírásba írd oda, hogy Sustinere LoveStory