Tanítások


Az Imádság Háza egyben iskola is akar lenni. Elsősorban az ima iskolája, ahol az emberek megtanulják, megtapasztalják és gyakorolják a hatékony és kitartó imát, vagyis szeretetkapcsolatban lenni és maradni a Teremtővel. Viszont nehéz lenne szeretni valakit, akit nem ismerünk. Ezért Biblia-alapú tanításainkban nagy hangsúlyt fektetünk Isten lényének, valamint saját és közösségi identitásunk megismerésére. Célunk, hogy az Egyház megerősödjön menyasszonyi identitásában, és annak megfelelően éljen. Mindezeket szolgálják azok a tanítások, melyek az Imádság Házában és rendezvényeinken elhangzanak.

Az Imádság Házában kéthetente van tanításos alkalom. Ezek időpontjai megtalálhatók az eseménynaptárban.

Rendszeresen hallgathatók Mărgulescu Cotiso, római katolikus teológus tanításai az erdélyi Mária Rádióban, az Atyám házában című műsorban, vasárnaponként 15:15 órától, illetve csütörtökönként 22:10 órától (ismétlésben).

2018 Júl
11

Azok a gondolkodási sémák amelyek a mai nyugati társadalomban uralkodnak, nem a semmiből kerültek elő hirtelen, hanem az elmúlt néhány évszázad szellemi irányzataiban gyökereznek. Mi áll ezen irányzatok hátterében? Hova vezethetők vissza a 20. század nagy ideológiái, amelyek lényegesen meghatározzák a mai gondolkodásmódot?    ...

Read More