Tanítások


Az Imádság Háza egyben iskola is akar lenni. Elsősorban az ima iskolája, ahol az emberek megtanulják, megtapasztalják és gyakorolják a hatékony és kitartó imát, vagyis szeretetkapcsolatban lenni és maradni a Teremtővel. Viszont nehéz lenne szeretni valakit, akit nem ismerünk. Ezért Biblia-alapú tanításainkban nagy hangsúlyt fektetünk Isten lényének, valamint saját és közösségi identitásunk megismerésére. Célunk, hogy az Egyház megerősödjön menyasszonyi identitásában, és annak megfelelően éljen. Mindezeket szolgálják azok a tanítások, melyek az Imádság Házában és rendezvényeinken elhangzanak.

Az Imádság Házában kéthetente szerdán este 18 órától van tanításos alkalom. – Ezeket az alkalmakat a 2022-es Konferenciáig felfüggesztettük. 

2018 júl
11

Azok a gondolkodási sémák amelyek a mai nyugati társadalomban uralkodnak, nem a semmiből kerültek elő hirtelen, hanem az elmúlt néhány évszázad szellemi irányzataiban gyökereznek. Mi áll ezen irányzatok hátterében? Hova vezethetők vissza a 20. század nagy ideológiái, amelyek lényegesen meghatározzák a mai gondolkodásmódot?    ...

Tovább