Támogatás


A marosvásárhelyi Imádság Háza fenntartása teljes mértékben adományokból történik. Adományozói azok az emberek, akik szeretik az Atyát, Jézust és a Szentlelket, és annyira fontosnak tartják azt, hogy Ő már itt a Földön szüntelenül imádva legyen úgy, ahogy a mennyben is, hogy ezért készek áldozatot is hozni. Feláldozni a szabadidejük egy részét arra, hogy bekapcsolódjanak az imába, vagy anyagi javaik egy részét, hogy ez a hely fennállhasson, illetve legyenek olyan imádkozói, akik teljes munkaidőben ezért a célért dolgoznak.

Az Imádság Háza baráti köre

Isten minden felekezetből egyre több embert hív a teljes munkaidőben történő imádatra és közbenjárásra, de sok olyan ember is szerepet vállal az Imádság Házában, akik egy világi szakmában dolgoznak. Ezek az Imádság Háza barátai, akik az Imádság Háza lelkiségét élik a mindennapokban, és segítenek abban, hogy felépüljön a 24 órás imádság.

Az Imádság Háza barátja elkötelezett módon hordozza az Imádság Háza vízióját. Havonta támogatja anyagilag az Imádság Házát (vagy egy teljes idejű szolgálót) egy általa meghatározott összeggel. Amennyiben a közelben lakik, részt vállal az Imádság Házában minimum heti egy órás imaidővel.

A baráti kör minden tagjával rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, értesítjük programjainkról, küldjük nekik hírlevelünket, és rendszeresen imáinkba foglaljuk őket. Nem anonim adományozók, hanem egy nagy család részei.

Ha a baráti körhöz szeretnél tartozni mint rendszeres adományozó és/vagy imádkozó, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a houseofprayerms@gmail.com e-mail címen.

A teljes idejű szolgálók támogatása

Az Imádság Háza egész munkaidős szolgálóinak fizetése teljes mértékben adományokból áll össze. Minden szolgálónak megvan a saját támogatói köre. Aki egy szolgáló támogatását felvállalja, lehetővé teszi, hogy az Isten imádatára szentelje életét, és ezzel ő maga is az Imádság Háza aktív építőjévé válik.

Az Imádság Házában ragaszkodunk ahhoz, hogy a teljes fizetést hivatalosan, minden adót és hozzájárulást kifizetve adjuk meg. Ezzel is jel akarunk lenni a mai romániai társadalomban.

Hogyan lehetsz egy teljes idejű szolgáló támogatója?

Egészen egyszerűen: ha már döntöttél arról, hogy kit akarsz támogatni, vedd fel a kapcsolatot vele, és közöld szándékodat, hogy mennyi időre (egy év vagy meghatározatlan idő), és milyen összeggel fogod havonta támogatni. Ő tájékoztat a támogatás további lépéseiről. Ha még nem döntöttél, megtalálod a teljes idejű szolgálok bemutatkozóját ITT, illetve, ha felveszed velünk a kapcsolatot a houseofprayerms@gmail.com e-mail címen vagy a 0774 682 028-as telefonszámon, szívesen segítünk abban, hogy melyik szolgálónak van a legnagyobb szüksége a támogatásodra.

Egyszeri támogatás

Ha nem tudod elkötelezni magad a rendszeres támogatás mellett, egyszeri adományozással is építheted az Imádság Házát.

  • Banca Transilvania
    • Bankszámlaszámunk (IBAN): RO98 BTRL RONC RT03 5420 9301
    • Számlatulajdonos neve: Asociația Creștină 24/7
  • OTP Bank
    • Bankszámlaszámunk (IBAN): RO58 OTPV 6300 0122 2082 RO01
    • Számlatulajdonos neve: Asociația Creștină 24/7

 

„Azt mondom ugyanis: Aki szűken vet, szűken is arat; s aki bőven vet, bőven arat. Mindenki elhatározásának megfelelően adjon, ne kelletlenül vagy kényszerűségből, mert Isten a jókedvű adakozót szereti. Isten elég hatalmas ahhoz, hogy bőven megadjon nektek minden adományt, hogy mindig és minden tekintetben bőven ellátva készen legyetek minden jótettre. Az Írásban ezt olvassuk: Osztogat, adakozik a szegénynek, és jósága mindvégig megmarad. Aki pedig magot ad a magvetőnek és kenyeret táplálékul, megsokasítja vetésteket, és megszaporítja jótékonyságotok gyümölcsét, hogy mindig gazdagon teljék nektek mindenféle adakozásra. Ez a mi közvetítésünkkel másokból hálát vált ki Isten iránt. Mert, ha ebbe a szent szolgálatba bekapcsolódunk, azzal nemcsak a szentek szükségletét elégítjük ki, hanem Isten iránt is őszinte hálára indítunk. Ha tehát kitartotok a jótékonykodásban, Istent magasztalják érte, mivel készségesen vallomást tettetek Krisztus evangéliumáról, és bőkezűségetekkel kifejezésre juttattátok a velük és a többiekkel való közösséget.” – 2Kor 9,6-13